Green Farm -
+355692087425
info@greenfarm.al

GREENFARM.AL

 


 Kur pemet i solli me prane banesave,njerezimi kuptoi se te jetosh mes gjelberimit do te thote te jetosh me gjate dhe me bukur” 
 Mbjellja e nje peme dekoratice cilesore nuk ka thjesht efekt zbukurues por eshte nje mjet qe permirson shendetin dhe kthehet ne nje domosdoshmeri ne rastin e alarmit per katastrofat mjedisore.

 


Disa lindin te medhenj,disa behen te tille ,dhe disa te tjere punojne per GREENFARM.
Kultivojme frymarrjen ne zemer te Myzeqese.

KUSH JEMI CFARE BEJME 

 
img

GREENFARM

 

 

GREENFARM  sh.p.k eshte nje kompani  private qe operon ne  tregun agro-industrial te bimeve ornamentale, thene ndryshe peme dekorative.Selia jone  eshte  pozicionuar gjeografikisht  ne Bubullime te  rrethit Lushnje,per shkak te klimes mesdhetare te ngrohte dhe te lagesht te zones e cila  favorizon  mbarevajtjen e pemeve

 

 Nje siperfaqe prej 120 000 m2 toke bujqesore  te pashfrytezuar prej shume vitesh, tashme  kompania jone e ka shnderruar ne nje plantacion me peme dekorative (vivaio).Keto peme sherbejne per zbukurimin e ambjenteve te banuara si: kopshte rrethuese banesash,pallatesh,vilash,institucionesh,parqe publike,kufizime te rrugeve automobilistike dhe autostradave,pyllezim etj. Ne siperfaqen e tokes se poseduar  kultivojme rreth  65000 bime ornamentale .Angazhohemi te sjellim ndryshim pozitiv në jetën e njerëzve

Green Farm -